Yin Yoga XL, een Innerlijke reis

Yin Yoga XL, een Innerlijke reis

Data:

Vr 26 jan 2024 (Vol)
Za 23 mrt  (Laatste plekken)
Vr 19 april 

19:15 – 22:15 u |
Kosten €44,- 
(Incl cacao ceremonie)

Eerdere deelnemers:
‘Waaw ik heb het als bijzonder, puur en intens ervaren.’ – Cecile
‘Ik dook letterlijk in de diepte van mijn innerlijke zelf, zeilde door woesten  stormen waar opeens IK aan het roer stond. Ik navigeer het schip nu met vertrouwen.’ – Tina
‘Er is zoveel gebeurd. Jouw woorden waren raak. Ik heb nieuwe emoties ervaren; een diep gevoel dat ik mezelf kan dragen.’ – Myrthe

 

Thema: Verzachting (VOL)
26 jan
Middels meditatie, een glaasje cacao en yin yoga, zal ik je begeleiden naar stilte. Daar waar je hét moment en jezelf volledig accepteert. Daar waar scheiding afwezig is, je mag stoppen met zoeken, geen woorden meer nodig hebt en de werkelijkheid ervaart.
Dit geeft ontspanning en rust.
Je zult handvatten krijgen om ook daarna terug naar die basis van vertrouwen te gaan. Een mooi begin van het jaar.

 

Thema: Innerlijke reis naar Zelfliefde
23 mrt
19 april

Middels meditatie, de kracht van je adem, een cacao ceremonie en yin yoga houdingen, gaan we op reis naar Zelfliefde.
Alle ware liefde begint in jou en daarom betekent het dat je eerst van jezelf moet houden tot in de diepste schaduw en het hoogste licht. Beide dienen, ze heffen elkaar op. De helft van jezelf ontkennen is de helft van jezelf niet liefhebben.
Samen reizen we de diepte in, waar we op verschillende niveaus gezuiverd en bevrijd worden.

Je ontvangt positieve affirmaties afgestemd op jouw fysieke of emotionele klacht.

———————

Wat is een cacao ceremonie?

Tijdens een Cacao ceremonie drinken we rauwe cacao, dit is cacao in haar puurste vorm. De cacao wordt klaargemaakt met wat honing en kruiden, zodat de smaak aangenamer wordt.

Cacao ceremonies zijn een eeuwenoud ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika. Het wordt gebruikt om je hart te openen en laat je contact maken met je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Daarnaast bevat rauwe cacao veel antioxidanten en mineralen en wordt het dus gezien als een natuurlijk geneesmiddel. Het stofje tryptofaan zorgt ervoor dat je serotonine gehalte omhoog gaat, waardoor je je blijer en gelukkig kunt gaan voelen.

———————-

Laat je tijdens de yin yoga XL avonden meenemen door een liefdevolle energie die altijd in het teken staat van een thema, zoals Aanwezigheid, Volmaaktheid, Thuis komen, Zelfliefde..

Daarin zullen we ons altijd richten op dat we al compleet zijn, de stilte opzoeken en ‘de vulling’ van binnenuit laten ontstaan.
Dit geeft rust en vertrouwen.

De Yin houdingen zijn afgestemd op het seizoen waarin we ons bevinden.

D.m.v. de houdingen, begeleide meditatie, zachte aanrakingen en helende muziek maken we samen een ontspannende en verdiepende reis door ons lichaam op fysiek, energetische en spiritueel niveau.
In liefde met elkaar en met onszelf.

Naast de Yin yoga, voelt Yenthe (van te voren en tijdens de avond) aan wat er op dat moment energetisch speelt en speelt hier intuïtief op in.
Vanuit een veilige gronding, kun je loslaten en dan kan de energie rustig doorstromen naar de hoger gelegen chakra’s in jouw lichaam.
Zo zul je meer vanuit je basis, je Hogere Zelf kunnen gaan waarnemen.

Aanmelden: info@lichtopyoga.nl of stuur een bericht via de aanmeldknop hiernaast of via 0624184697 (Yenthe)

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden workshop
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?