Een Innerlijke reis naar Zelfliefde

Een Innerlijke reis naar Zelfliefde

Data:

Vr 31 mei (Vol)
Vr 21 juni 

19:15 – 22:15 u |
Kosten €50,- 
(Incl cacao ceremonie)

Een helende en transformerende avond!
Middels meditatie, een cacao ceremonie, yin yoga, affirmaties en de kracht van de adem, gaan we op reis in onszelf.
Samen reizen we de diepte in en zullen we zuivering, stilte en bevrijding ervaren.

 


 

Wat eerdere deelnemers na afloop schreven:

‘Waaw ik heb het als bijzonder, puur en intens ervaren.’ – Cecile

‘Het was werkelijk een betoverende reis die mijn ziel raakte op manieren die ik niet had kunnen voorzien. Het opende deuren naar nieuwe inzichten en emoties die ik koester.’ -Emilia

‘Ik voel me na een paar pittige weken weer mezelf, alsof mijn licht terug is.’ – Beau

‘Jouw positieve energie en zorgzame begeleiding hebben het voor mij mogelijk gemaakt om me veilig te voelen en verborgen gevoelens toe te laten. Ik dook letterlijk in de diepte van mijn innerlijke zelf, zeilde door woesten  stormen waar opeens IK aan het roer stond. Ik navigeer het schip nu met vertrouwen.’ – Tina

‘Er is zoveel gebeurd. Jouw woorden waren raak. Ik heb nieuwe emoties ervaren; een diep gevoel dat ik mezelf kan dragen.’ – Myrthe

 Yenthe begeleidt je via de poort van je ziel naar een gevoel van onvoorwaardelijk liefde en heelheid.

Alle ware liefde begint in jou en daarom betekent het dat je eerst van jezelf moet houden tot in de diepste schaduw en het hoogste licht. Beide dienen, ze heffen elkaar op. De helft van jezelf ontkennen is de helft van jezelf niet liefhebben.
Samen reizen we de diepte in, waar we op verschillende niveaus gezuiverd en bevrijd worden.

 Wat is een cacao ceremonie?

Tijdens een Cacao ceremonie drinken we rauwe cacao, dit is cacao in haar puurste vorm. De cacao wordt klaargemaakt met wat honing en kruiden, zodat de smaak aangenamer wordt.

Cacao ceremonies zijn een eeuwenoud ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika. Het wordt gebruikt om je hart te openen en laat je contact maken met je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Daarnaast bevat rauwe cacao veel antioxidanten en mineralen en wordt het dus gezien als een natuurlijk geneesmiddel. Het stofje tryptofaan zorgt ervoor dat je serotonine gehalte omhoog gaat, waardoor je je blijer en gelukkig kunt gaan voelen.

 


 

Laat je tijdens deze Innerlijke reizen meenemen door een liefdevolle energie die altijd in het teken staat van verschillende thema’s, zoals Aanwezigheid, Volmaaktheid, Thuis komen, Zelfliefde..

Yenthe zal je laten voelen dat je al compleet bent, daar waar je hét moment en jezelf volledig accepteert. Daar waar scheiding afwezig is, je niet meer hoeft te zoeken, geen woorden meer nodig hebt en de werkelijkheid ervaart.
Je zult leren dat je de ‘vulling’ van binnenuit kan laten ontstaan ipv te zoeken naar iets buiten jezelf.
Dat geeft een diep vertrouwen, rust en stilte.

Vanuit een veilige gronding, kun je loslaten en dan kan de energie rustig doorstromen naar de hoger gelegen chakra’s in jouw lichaam.
Zo zul je meer vanuit je basis, je Hogere Zelf kunnen gaan waarnemen.

De Yin houdingen zijn afgestemd op het seizoen waarin we ons bevinden.

Yenthe voelt van te voren en tijdens de avond aan wat er op dat moment energetisch speelt en speelt hier intuïtief op in.
D.m.v. de houdingen, begeleide meditatie, zachte aanrakingen en helende muziek maken we samen een ontspannende en verdiepende reis door ons lichaam op fysiek, energetische en spiritueel niveau.
In liefde met elkaar en met onszelf.

Aanmelden: info@lichtopyoga.nl of stuur een bericht via de aanmeldknop hiernaast of via 0624184697 (Yenthe)

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden workshop
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?