Wim Hof Methode en Ademtraining

Licht op Yoga werkt samen met ademcoaches Erik van Tilburg en Patricia van Kessel.
Daarnaast werken we samen met gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur Joep aan den Boom.

Wanneer er workshops gepland staan vindt je ze hier.
Staat er geen datum? Mail ons dan even, soms staat er al wel iets in de planning. Ook hebben we een wekelijkse ademtraining op ons vaste lesrooster op donderdagavond, onder de naam Ademkracht.

 

Zondag 21 jan
Wim Hof Methode workshop
13:00 – 18:00 u | € 125,-

Meer inzicht krijgen in jezelf? Verbinding maken met jouw eigen kracht? Op zondag 19 november geeft Joep aan den Boom een WIM HOF METHODE workshop bij Licht Op Yoga.

Tijdens de workshop komen de drie elementen van de Wim Hof Methode aanbod en leer je hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven. De kracht van je ademhaling, de mogelijkheden van de mind en de lessen van de kou (de uitdaging in het ijsbad) worden behandeld én beleefd.

Verwacht een bijzondere ervaring in een fijne en veilige sfeer. Joep’s stijl van lesgeven is helder, gedreven en met humor. Hij weet een groep samen te brengen zonder de individuele behoefte van de deelnemers uit het oog te verliezen. Een dag om in verbinding te komen met jezelf én anderen.

Joep is Level 3 gecertificeerd en geeft les aan de zijde van Wim Hof tijdens Weekend Retreats in Stroe en Expedities in Spanje en Polen. Joep is betrokken bij nieuw onderzoek met de Wim Hof Methode en is actief op de Academy, verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe instructeurs.
Er geld een maximaal aantal plekken voor deze workshop.

INSCHRIJVEN

Meer weten over Joep en ervaringen van eerdere deelnemers > 

 

Vrijdagavond 17 en/of 24 nov (meer info volgt)
Helende Ademcirkel
.. u | €40,-

Hoe de adem heelt. Wil jij je adem potentieel meer ontdekken, openen en verfijnen? Weet jij al wat er nog meer mogelijk is met je adem?
Kom meedoen, want zelf doen is pas echt weten. Ontdek de helende en ontspannende effecten van de adem.
Doordat je op een bijzondere manier gaat ademen komt je lijf op celniveau in beweging.
Na een fijne warming up met Adem gymnastiek en gerichte Adem technieken ga je naar de kern van de avond. Een helende adem sessie.

Dat is heerlijk voor je mind en geest. Er vind een positieve shift en soft clearing plaats. Je voelt je groter, ruimer, krachtiger en tegelijk ook gedragen en zachter. Een geweldige ervaring voor denkers en piekeraars.
Dit is nauwelijks uit te leggen met woorden. Alle zintuigen worden geactiveerd en de ervaring telt.

De fijne sfeer en veiligheid zorgt ervoor dat je compleet in overgave kunt loslaten en diep zult ontspannen na de sessie.

AANMELDEN / MEER INFO >

Voor wie?

Voor zowel mannen en vrouwen. Ervaring is niet vereist.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?