Wim Hof Methode en Ademtraining

Licht op Yoga werkt samen met ademcoaches Patricia van Kessel en Erik van Tilburg.
Daarnaast werken we samen met gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur Joep aan den Boom.

 

Geplande ademtrainingen en -workshops:

Zo 26 mei – Met Joep aan den Boom
Wim Hof Methode workshop
13:00 – 18:00 u | € 125,-

Meer inzicht krijgen in jezelf? Verbinding maken met jouw eigen kracht? Op zondag 24 maart geeft Joep aan den Boom een WIM HOF METHODE workshop bij Licht Op Yoga.

Tijdens de workshop komen de drie elementen van de Wim Hof Methode aanbod en leer je hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven. De kracht van je ademhaling, de mogelijkheden van de mind en de lessen van de kou (de uitdaging in het ijsbad) worden behandeld én beleefd.

Verwacht een bijzondere ervaring in een fijne en veilige sfeer. Joep’s stijl van lesgeven is helder, gedreven en met humor. Hij weet een groep samen te brengen zonder de individuele behoefte van de deelnemers uit het oog te verliezen. Een dag om in verbinding te komen met jezelf én anderen.

Joep is Level 3 gecertificeerd en geeft les aan de zijde van Wim Hof tijdens Weekend Retreats in Stroe en Expedities in Spanje en Polen. Joep is betrokken bij nieuw onderzoek met de Wim Hof Methode en is actief op de Academy, verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe instructeurs.
Er geld een maximaal aantal plekken voor deze workshop.

Inschrijven >

Meer weten over Joep en ervaringen van eerdere deelnemers > 

———————–


Nieuwe datum volgt
– Met Patricia van Kessel
Masterclass Breathwork
19:00 – 22:00 u | €55,- incl thee, fruit & lekkers

Onze ademhaling is een weerspiegeling van hoe je leeft. Vaak ademen we oppervlakkig en te hoog en gebruiken we gemiddeld maar 30% van onze ademcapaciteit.

Tijdens deze workshop maken we kennis met Breath Awareness (adembewustzijn). Verder zullen we onze ademhaling verdiepen en vertragen. Meer contact maken met ons bekken- en buikgebied, ons voelen, veiligheid en weer meer bij onszelf komen. Dit o.a. door middel van hartcoherentie en Transformational Breath®. Deze laatste is een diepgaande verbonden ademsessie en heeft de potentie vele lagen te doorbreken. Je lichaam wordt hierdoor gereinigd en krijgt niet alleen fysiek, maar ook mentaal, spiritueel en emotioneel een grote detox. Het geeft je direct meer rust, (levens)energie, inzicht, vertrouwen en contact met je zachtheid, voelen en thuis komen bij jezelf.

Ook gaan we ons immuunsysteem versterken middels de Vitality Breath en andere technieken voor meer focus en helderheid. Na afloop van de ademsessie is er voldoende tijd voor integratie.

Aanmelden via 0615133321 of via patricia@thehealingbreath.nl

Meer info over Patricia


———————–

Zondag 23 juni – Met Erik van Tilburg
Helende Ademcirkel
13:00 – 15:30 u | €45,-

Hoe de adem heelt. Wil jij je adem potentieel meer ontdekken, openen en verfijnen? Weet jij al wat er nog meer mogelijk is met je adem?
Kom meedoen, want zelf doen is pas echt weten. Ontdek de helende en ontspannende effecten van de adem.
Doordat je op een bijzondere manier gaat ademen komt je lijf op celniveau in beweging.
Na een fijne warming up met Adem gymnastiek en gerichte Adem technieken ga je naar de kern van de avond. Een helende adem sessie.

Dat is heerlijk voor je mind en geest. Er vind een positieve shift en soft clearing plaats. Je voelt je groter, ruimer, krachtiger en tegelijk ook gedragen en zachter. Een geweldige ervaring voor denkers en piekeraars.
Dit is nauwelijks uit te leggen met woorden. Alle zintuigen worden geactiveerd en de ervaring telt.

De fijne sfeer en veiligheid zorgt ervoor dat je compleet in overgave kunt loslaten en diep zult ontspannen na de sessie.

Aanmelden / Meer info >

Voor wie?

Voor alle workshops geldt: voor mannen en vrouwen. Ervaring is niet vereist.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?