Recensies

a

Tamira Kars

Zeer Tevreden Klant

"Zeer betrokken en enthousiaste mensen, altijd wordt er gevraagd of ze ergens rekening mee moeten houden bij het geven van hun les, zeer persoonlijke benadering. Na een les met kalm en ontspannen gevoel naar huis. Ik raad het iedereen aan. Bedankt Eric en Yenthe"

Bauke van Nunen

Zeer Tevreden Klant

"Na een zware werkdag of een moeizame ochtend zorgt Licht op Yoga ervoor dat ik met goede energie naar huis ga. Oprechte interesse en professionele aandacht ontvang je voor tijdens en na de les. Licht op Yoga is thuiskomen."

Kim van Greunsven

Zeer Tevreden Klant

"Zo'n ontzettend warme sfeer bij Licht op Yoga, lieve docenten en Erik en Yenthe zijn schatten en bieden je met liefde een fijne professionele yogastudio met flexibel rooster en heerlijke lessen! Als je een yogales zoekt (of juist tussen verschillende vormen wilt kunnen afwisselen) ga dan zeker hier naar toe! 😊"

a

Annabelle Pont-Verdonschot

Zeer Tevreden Klant

"Sinds een jaar kom ik met veel plezier bij deze yogastudio. Het is een no nonsense studio waar iedereen in zijn of haar waarde gelaten wordt. De docenten zijn kundig en je wordt goed begeleid tijdens de les. In een jaar tijd voel ik me zowel mentaal als fysiek krachtiger en evenwichtiger."

Margreet van de Water

Zeer Tevreden Klant

"Mooie frisse lichte studio. Persoonlijke benadering. Goede lessen en begeleiding. Gedreven docenten . Fysiek en mentaal heel fijn."

Judith van der Peet

Zeer Tevreden Klant

"Verschillende soorten yoga-lessen die zich elk kenmerken door de warme sfeer, persoonlijke touch en fijne docenten."

a

Marianne Derhaag

Zeer Tevreden Klant

"Een heerlijke plek waar je uitgedaagd wordt om écht bij jezelf te blijven, en dat in het samen zijn met anderen. Veel variatie en keuze mogelijkheden in verschillende yoga vormen. Heel prettig dat je niet vast zit aan 1 bepaalde les, handig dus voor mensen met verschillende werk tijden. Super lieve mooie yoga docenten. Ik zou zeggen kom het zelf eens ervaren!"

Anneke van Veggel

Zeer Tevreden Klant

"Super fijne studio met een gevarieerd aanbod aan lessen. Ik volg inmiddels 2,5 jaar de power/ashtangales van Erik op zaterdagochtend. Een heerlijk begin van het weekend."

Renee Lievens

Yoga Docent

"Als een van de docenten mag ik wekelijks ervaren wat het is om dankbaar te zijn. Het is een prachtige ruimte met een fijne vibe, die door iedereen samen wordt gecreeerd: in eerste instantie door de fijne mensen die lessen komen volgen, waardoor het mogelijk is dit prachtige beroep uit te oefenen. Toen ik als student de eerste keer kwam, werd ik enthousiast van de ruimte zelf: een warme, knusse zithoek met thee en koekjes, een mooie en fijne open hoge ruimte met natuurlijke materialen. En uitteraard van de docenten en de lessen zelf: de persoonlijke aandacht van elke docent voor elke student. De authenticiteit en kwaliteit van alle teachers. De betrokkenheid, het plezier en de uitdaging die geboden worden. De mooie gesprekken nadien. Namaste."

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?