Over Licht op Yoga

Over Licht op Yoga

Licht op Yoga is een ruime en sfeervolle studio, in een karakteristiek pand op de Kruisstraat in Eindhoven. In 2016 hebben Erik en Yenthe samen de studio opgezet, een stel met een grote passie voor yoga.

Licht op Yoga is snel gegroeid tot een volwaardige studio in Eindhoven. Een studio met verschillende soorten yoga, verschillende niveaus van yoga en gepassioneerde gecertificeerde docenten.

Licht op Yoga reikt door middel van yogalessen handvatten aan om op een praktische manier lichaam en geest te verzorgen. Dit stimuleert tegelijkertijd de zelfontwikkeling en laat het zelfbewustzijn positief groeien. 

Bij Licht op Yoga geloven we dat yoga kan leiden tot innerlijke rust. Wanneer we innerlijke vrede vinden, weerspiegelt het naar buiten, waar mensen om ons heen en alle aspecten van ons leven baat bij hebben. Dit is waarom we doen wat we doen. 

Licht op Yoga wordt door de leden omschreven als een studio met een warme en unieke sfeer, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, daar waar nodig. Iedereen is welkom en wordt met aandacht begeleid in een yogabeoefening die bij jouw niveau past. De leeftijd van de leden (mannen en vrouwen) ligt tussen de 20 en 70 jaar. Maar ook als je jonger of ouder bent, ben je welkom. 

De yoga ervaring en de niveaus van de leden wisselen. Licht op Yoga biedt verschillende vormen van yoga aan, waarbij de ene vorm actiever is dan de andere. Je vindt altijd een stijl die bij jouw niveau, jouw karakter en jouw motivatie past! Ook in de les wordt er aandacht besteed aan de verschillende niveaus van de leden. Zo kan de docent voor een bepaalde houding, aanpassingen geven voor gevorderden en minder gevorderden leden. De combinatie van de vrouwelijke zachte yin yoga en mannelijke actievere yangvormen geeft een mooie balans in de studio. 


Voor en na de lessen is er voor degene die willen alle ruimte om samen te ontspannen, met een kop thee en een praatje.

Keuzevrijheid

Je bent bij Licht op Yoga wekelijks vrij in het kiezen naar welke yogales je komt. Je zit niet vast aan een dag of tijd!
Je schrijft je in voor een yogales via het handige reserveringssyteem van YogiBit: inloggen kan via de app of via ons lesrooster op de website. Hier zijn alle lessen wekelijks zichtbaar.
Wil je juist wel wekelijks naar een vaste les? Je hebt de mogelijkheid jezelf 4 weken vooruit in te plannen.
Meer informatie over het aan- en afmelden voor een les vind je onder contact/veelgestelde vragen.

voor alle leeftijden

Wil je een betere indruk krijgen van onze studio en of de studio bij jou past, dan kun je de recensies van onze leden lezen op onze website, op Google of onze Facebookpagina.

Heb je vragen? Bel of Mail ons.

Proefles?

Je bent altijd welkom voor een proeflesOok kun je voor een proefabonnement kiezen: 3 proeflessen voor €27,50 nemen. Door drie yogalessen te volgen krijg je een completer beeld van onze studio, de docenten en de yogalessen. Je mag zelf weten of je 3 keer dezelfde yogales volgt of verschillende yogalessen wilt proberen

We kijken uit naar je komst!

Groetjes,

Erik en Yenthe

Boek hier je proefles
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?