Ruimte Huren in Eindhoven

Wil je een sfeervolle ruimte huren in Eindhoven vlakbij het centrum en centraal station? We beschikken over twee ruimtes die je kunt huren per 1,5 uur of per dagdeel. Onze yogastudio bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum en het centraal station van Eindhoven. Parkeren kan gratis om de hoek en aan de achterzijde van het pand.

Grote ruimte huren in Eindhoven

De grote ruimte van 80 m2 is zeer geschikt voor yoga, meditatie, coaching, mindfulness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of aanverwante activiteiten. De ruimte is geschikt voor maximaal 25 deelnemers. De ruimte oogt ook bij kleine groepen erg knus.

Er zijn matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen, blokken en 15 stoelen aanwezig, evenals muziek en een muziekbox via bluetooth.

Grote ruimte

Praktijkruimte huren

De praktijkruimte van 13,5 m2 is geschikt voor massage en allerlei soorten behandeling en 1 op 1 therapie. Een massagetafel, handdoeken, muziekinstallatie en zithoekje bestaande uit een kleine tafel en twee stoelen zijn aanwezig.

Praktijkruimte

Ontvangst-/ theeruimte

Deze ruime en sfeervolle ruimte waar je binnenkomt, is inbegrepen bij de verhuur van de grote ruimte of praktijkruimte. Deze ruimte is zeer uitnodigend om voor of na je activiteit nog even wat te drinken of eten. Er staat een grote Marokkaanse hoekbank, een tafel, er is een keukenblok en koelkast. In deze ruimte kunt u ook uw informatiebrochures en folders neerleggen.

 Bij het huren van de ruimtes zit het gebruik van thee, theelichtjes en wierook inbegrepen. Toilet is aanwezig.

Ontvangst-_ theeruimte

DE RUIMTES ZIJN FLEXIBEL EN CONTINUE TE HUREN

Kosten incidenteel verhuur

Kosten continue verhuur

De ruimte op een of meerdere vast(e) tijdstip(pen) in de week huren? Dan krijg je een korting van 10% op bovenstaande prijzen.

Dagdeel

Een dagdeel is 4,5 uur.

Vragen

Heb je vragen over de ruimte of de beschikbaarheid? Stel je vraag via het contactformulier, bel op 0624184697 of mail via info@lichtopyoga.nl. We helpen je graag!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?