Ruimte Huren in Eindhoven

Wil je een sfeervolle ruimte huren in Eindhoven vlakbij het centrum en centraal station? We beschikken over één ruimte die je kunt huren per 1,5 uur of per dagdeel: Kruisstraat 53.
Beide studio's bevinden zich vlakbij het stadscentrum en het centraal station van Eindhoven en Strijp S. Parkeren kan gratis.

Grote ruimte huren in Eindhoven

Kruisstraat 53: Een karakteristiek pand waarbij onze studio zich op de gehele bovenste verdieping bevind. De grote ruimte is 80 m2. De keuken en zithoek zijn gescheiden van de grote ruimte dmv openslaande deuren.

De ruimte is met de 1,5 meter regel voor zo’n 15 à 18 deelnemers beschikbaar. De onderstaande huurprijzen gelden voor beide ruimtes.

De ruimte is zeer geschikt voor yoga, meditatie, coaching, mindfulness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of aanverwante activiteiten. 

Er zijn matjes, meditatie kussens, dekentjes, oogkussentjes, yoga riemen, blokken en 12 stoelen aanwezig.  Er is een muziekbox welke via bluetooth aan je telefoon te koppelen is.

Praktijkruimte huren

Op de Kruisstraat beschikken we over een praktijkruimte van 13,5 m2, welke geschikt is voor massage en allerlei soorten behandeling en 1 op 1 therapie. Een massagetafel, handdoeken, muziekinstallatie en zithoekje bestaande uit een kleine tafel en twee stoelen zijn aanwezig.

Praktijkruimte

Ontvangst-/ theeruimte

Op de Kruisstraat is een aparte sfeervolle ontvangst-/theeruimte aanwezig.
Deze ruimte waar je binnenkomt is inbegrepen bij de verhuur van de grote ruimte of praktijkruimte. Deze ruimte is zeer uitnodigend om voor of na je activiteit nog even wat te drinken of eten. Er staat een grote Marokkaanse hoekbank, een tafel, er is een keukenblok en koelkast. 

Bij het huren van de ruimtes zit het gebruik van thee, theelichtjes en wierook inbegrepen. Toilet is aanwezig.

DE RUIMTES ZIJN FLEXIBEL EN CONTINUE TE HUREN

Kosten incidenteel verhuur – de prijzen gelden voor beide locaties

Kosten continue verhuur

De ruimte op een of meerdere vast(e) tijdstip(pen) in de week huren? Dan krijg je een korting van 10% op bovenstaande prijzen.

Dagdeel

Een dagdeel is 4,5 uur, welke in overleg vrij in te delen zijn.

Vragen

Heb je vragen over de ruimte of de beschikbaarheid? Stel je vraag via het contactformulier, bel op 0624184697 of mail via info@lichtopyoga.nl. We helpen je graag!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?