Sound&Silence ligconcerten

SOUND&SILENCE ligconcerten

In de prachtige Paterskerk (DOMUSDELA)

 

Do 20 juni 20:15 u ligconcert Ron Adelaar (Uitverkocht)

Een unieke samenwerking tussen Muziekgebouw Eindhoven, Intelligentia Taste Rooms en Licht op Yoga.

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan een Sound & Silence Ligconcert.

Deze avondvullende en bovenal rustgevende beleving prikkelt zintuigen op een manier die je niet gewend bent! Liggend luisteren geeft een nieuwe en ontspannende draai aan een concertbezoek. Laat je verrassen door smaken, geluiden en vooral: de kalmte die over je heen komt.

De avond begint met een bijzondere theebeleving door theesommelier Bjorn Cocu. Daarna maak je bewust contact met je lichaam en breng je jezelf tot rust via een openingsmeditatie onder begeleiding van Erik Gijselhart. Een zachte energie die een fijne overgang creëert naar het concert. De meditatie wordt gevolgd door eenvoudige yoga oefeningen. Ervaring is niet vereist.
Dan is het tijd om heerlijk te liggen en begint de prachtige live muziek die je tot diep in je DNA zal ervaren. De prachtige setting van de Paterskerk (DOMUSDELA) maakt het compleet.
Één ding staat vast: je hebt een prachtige beleving en gaat uitgerust naar huis!

Meer informatie en tickets

Deze avonden zijn altijd uitverkocht, dus bestel op tijd je ticket.
Vragen? Of meteen je ticket bestellen:

Tickets / Meer info
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?