Cacao Ceremonie & Yin Yoga

Cacao Ceremonie & Yin Yoga – met Lonneke Aerts

Datum: za 7 november 2020
15:00 – 17:30 uur | € 35,-

vr 27 november 2020
19:00 – 21:30 uur | € 35,-

Ervaar de magie van Cacao en Yin Yoga in een bijzondere, ontspannen bijeenkomst waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat.


CACAO, Chocolate for the soul and the heart.

Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon.
Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.
Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.
100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

Yin Yoga
Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen. Tijdens deze speciale les richten we ons met name op het openen en ontspannen van het hartgebied.

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een berichtje of bel naar Lonneke Aerst 06-42266942

Facebook event>

Aanmelden Yoga Workshop