5 Weekse Ademtraining

5 Weekse Ademtraining

Data training: De data in 2022 zijn nog niet bekend.
Tijd: 18:30 – 19:30 uur
Kosten training: Leden € 110,- | Niet Leden €120,-

Introductie avond: De datum in 2022 is nog niet bekend.
Tijd: 18:30 – 20:00 uur
Kosten: €15,-

 

Na het succes van de eerste reeks, starten we in januari de nieuwe 5 weekse ademtraining bij Licht op Yoga.
Hoe kan jij speelt en veilig van ademtekort naar ademkracht bewegen?

Je adem heb je altijd en overal bij je. Wat kan dieper ademen voor jou betekenen? Wat als je weer bevriend raakt met je adem? En wat als je door te werken met verschillende ademtechnieken vol lef, sterk en creatief in het leven van alle dag komt te staan?

In deze training leer je ook de 7 magische Ademminuten van Ademcoach Erik van Tilburg van Breathpower en Breathsupport. Deze kun je heel fijn dagelijks toepassen.

Welke uitgangspunten heeft Breath Support?
1. Ontspanning na inspanning 2. Concentratie en focus 3. Energie en gezondheid 4. Herstel en zelfmanagement 5. Creativiteit en speelsheid

In deze training vergroot je jouw adembewustzijn. Je krijgt elke week een les van 60 minuten met uitleg over de theorie van je ademhalingssysteem en huiswerkoefeningen om je adem gericht te trainen en je patroon te verbeteren.

Na deze 5 lessen kun je zelfstandig met dit trainingsmateriaal blijvend aan de slag. Indien nodig maak je een individuele afspraak met je ademcoach om wellicht een vervolg te plannen of om mee te doen met een gemengde Ademcirkel bij Licht op Yoga. Hierin ga je je ademhalingssysteem helemaal openen om je adem patroon nog meer te optimaliseren. Dit geeft ruimte en voelt heel bevrijdend.

Aanmelden: info@studiopurana.nl

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een bericht naar info@studiopurana.nl of neem telefonisch contact op via 06 54280164 (Erik van Tilburg).

Onze voorkeur heeft het dat je alle vijf de lessen volgt. Mocht dit nou niet lukken, bespreek dit dan even met Erik.

Eerst een PROEFLES om te ervaren wat deze training voor jou kan betekenen?
Kom dan naar de introductieavond op zaterdag 29 mei.

Aanmelden workshop
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?