5 Weekse Ademchallenge

5 Weekse Ademchallenge – elke vrijdagavond in oktober

Data: vr 2|9|16|23|30 oktober 2020
19:30 – 20:30 uur
Leden € 90,- | Niet Leden €100,-

Je adem heb je altijd en overal bij je. Wat kan dieper ademen voor jou betekenen? Wat als je weer bevriend raakt met je adem? En wat als je door te werken met verschillende ademtechnieken vol lef, sterk en creatief in het leven van alle dag komt te staan?

In deze training leer je ook de 7 magische Ademminuten van Ademcoach Erik van Tilburg van Breathpower en Breathsupport. Deze kun je heel fijn dagelijks toepassen.

Welke uitgangspunten heeft Breath Support?
1. Ontspanning na inspanning 2. Concentratie en focus 3. Energie en gezondheid 4. Herstel en zelfmanagement 5. Creativiteit en speelsheid

In deze challenge vergroot je jouw adembewustzijn. Je krijgt elke week een les van 60 minuten met uitleg over de theorie van je ademhalingssysteem en huiswerkoefeningen om je adem gericht te trainen en je patroon te verbeteren.

Na deze 5 lessen kun je zelfstandig met dit trainingsmateriaal blijvend aan de slag. Indien nodig maak je een individuele afspraak met je ademcoach om wellicht een vervolg te plannen of om mee te doen met een gemengde Ademcirkel bij Licht op Yoga. Hierin ga je je ademhalingssysteem helemaal openen om je adem patroon nog meer te optimaliseren. Dit geeft ruimte en voelt heel bevrijdend.

Facebook event >

Aanmelden: info@studiopurana.nl

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een bericht naar info@studiopurana.nl of neem telefonisch contact op via 06 54280164 (Erik van Tilburg).

Onze voorkeur heeft het dat je alle vijf de lessen volgt. Mocht dit nou niet lukken, bespreek dit dan even met Erik.

Doe je mee aan deze Challenge, dan krijg je €5,- korting op de Gemengde Ademcirkel op vr 9 oktober. Deze avond is aansluitend aan de challenge.

Aanmelden Yoga Workshop